15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Топ 10 на Crypto-Blockchain платформи, излизащи от 2018 г.

Топ 10 крипто платформи 2018

Това беше натоварена година за крипто и понякога е трудно да бъдете в крак с всичко, което се случва в общността, особено с целия фокус върху цената на биткойн. Ето защо реших да съставя списък с 10-те най-големи Crypto и Blockchain проекти за 2018 г., за да покажа всички страхотни нови платформи, които се появиха онлайн тази година, докато мечките здраво задържаха пазарите. Надяваме се, че ще намерите платформа, която отговаря на вашите нужди от прекрасната селекция по-долу:

10. ForkDelta

ForkDelta е децентрализирана платформа за търговия, която ви позволява да търгувате с токени Ether и Ethereum директно с други потребители на ForkDelta. ForkDelta е вилица на EtherDelta, която може да се похвали с множество подобрения на оригиналния интерфейс и много по-бърза система за обработка на oder. ForkDelta включва оригиналния договор на EtherDelta с преработен API.

9. IDEX

IDEX е още едно фантастично допълнение към този списък. Децентрализирана борса за търговия с токени ERC-20, IDEX съчетава скоростта на централизация със сигурността на блокчейна. Това е идеална борса за феновете на ERC-20 базирани токени (от които, всички знаем, има много). IDEX помага на потребителите да търгуват непрекъснато, без да чакат транзакции за моене и докато изпълняват множество поръчки едновременно.

8. CEEK

CEEK е универсална валута за VR и Entertainment Industries. С партньорства, включително Universal Music, Apple и дори Katy Perry. CEEKERS (потребителите на платформата) ще могат да управляват, осъществяват достъп и да търгуват с цифрови активи, използвайки специален стандарт за мулти-токен трансфер, който може да намали разходите за газ до около 1/10 от цента.

7. Веридий

Veridium се стреми да създаде регенеративна икономика, която ще помогне за поддържане на земните ресурси и борба с изменението на климата чрез намаляване на въглеродните емисии. Тяхната система ще помогне да превърне въглеродните компенсации, стандартни за индустрията, в търгуеми цифрови активи. Заедно със своите партньори (включително IBM), те се надяват да създадат пазар, който ще автоматизира счетоводството на въглеродните кредити на корпоративно ниво и ще помогне за компенсирането на този процес в глобалните вериги за доставки.

6. QTUM

QTUM е блокчейн с отворен код, който използва сигурността на UTXO, като същевременно позволява различни виртуални мисии (като x86 VM). QTUM е базиран на Proof of Stake и има децентрализиран протокол за управление, който позволява да се променят / подобрят определени настройки на blockchain чрез използването на интелигентни договори. Като компания QTUM е невероятно мислене напред и определено трябва да се гледа

5. Целзий

Celsius е P2P крипто-финансова платформа, която свързва притежателите на цифрови активи с кредитополучатели. Той позволява на криптодържателите да получат лихва върху активите си или да получат паричен заем срещу тяхната крипто (така че да го използват като обезпечение). Има редица предимства на тази система: Първо, колкото повече криптовалута поставите като обезпечение, толкова по-нисък е лихвеният ви процент. Можете също така да продължите да HODL, вместо да продавате вашите цифрови активи, за да осигурите нужните ви пари, и няма включена проверка на кредита, защото вашата крипто се използва като обезпечение.

4. Menlo One

Menlo One е блокчейн с отворен код, на който разработчиците могат да изграждат dApps с толкова голяма скорост и лекота на използване, колкото са техните централизирани предци. С Menlo One данните от блокчейн се кешират и индексират във високоефективни „възлови възли“, което ще направи dApps толкова бързи и лесни за ползване, колкото потребителите очакват от мрежата, като всички остават отдадени на принципите на децентрализация.

3. Покровител

Patron се надява да създаде услуги от следващо поколение за влиятелни лица, но предоставяйки платформа, на която те могат да публикуват, откриват, резервират или продават данни за влиянието на доверителната платформа на Patron. По същество това е „едно гише за социални медии, фокусирани върху влиятелни марки и самите влиятелни лица.“ Някои от функциите, които платформата ще има, включват: стимулиране на икономиката около медиите на CTC и SNS, продажба и придобиване на влиятелни лица и услуга за месечен абонамент или „Ексклузивен договор за посланик“.

2. Авгур / Репутация

Augur е децентрализирана платформа и P2P протокол, който ви възнаграждава за прогнозиране на колебанията на пазара. Augur ви позволява да залагате REP (токена на платформата), монета ERC-20, на правилни резултати, за да получите част от таксите за сетълмент на пазара. Ако докладвате или предскажете неправилно, ще загубите своя представител. Това е доста висока платформа (извинете играта на думи), но може да даде невероятни резултати за тези, които желаят да работят.

1. Върх

Vertex е извънборсов пазар за токени, който ви позволява да купувате и продавате ексклузивни токени на преференциални цени, преди още да са попаднали на борсите. Построен на принципи, призоваващи както за централизация, така и за децентрализация, Vertex е нещо напълно ново за крипто сферата. Както всички знаем, в момента има доста несигурност на крипто пазара и Vertex може да помогне за облекчаване на голяма част от това. Предлагайки само токени с по-голяма вероятност за успех, Vertex гарантира възвръщаемост на инвестициите и изважда голяма част от несигурността от инвестирането в крипто. Това ще помогне за привличането на повече ликвидност в криптопространството, просто чрез привличане на повече традиционни инвеститори (които са се държали далеч от крипто до този момент) и всички знаем, че се нуждаем от повече от това на този пазар.

Vertex също ви позволява да търгувате с множество дигитални активи след попълване само на един KYC. Отнема толкова много стрес от инвестирането в крипто и се оказва безценен ресурс както за инвеститорите на дребно, така и за институционалните. Можеш насочете се към Vertex и започнете да търгувате сега.

Все пак не е толкова лоша година

Това беше доста предизвикателна година за крипто и понякога нещата могат да се почувстват малко поразителни. Оптимистични сме обаче, че тези проекти (и Нова година) ще донесат заслужена почивка от този Мечи пазар. Всеки един от проектите в този списък носи нещо ново в крипто и блокчейн пространството и нямаме търпение да видим къде отиват.

Previous Post
Guerra civil Bitcoin: a legitimidade é a primeira vítima
Next Post
5-те най-големи биткойн измами за всички времена