15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bitcoin Travel – Резервиране на полети и хотели с BTC

биткойн пътуване

Тъй като биткойнът се превръща в по-широко използвана валута, пътниците също могат да се възползват от предимствата. Туристическата индустрия се откроява като един от най-ранните внедряващи биткойн и един от ключовите бенефициенти. Естествено, пътниците търсят безопасна валута, която могат да вземат, която също е широко приета. С биткойн те имат тези предимства и индустрията бързо осъзнава потенциала си. Ето как пътуването с биткойн се очертава като сериозен вариант за пътуващите още през 2013 г..

Туризмът е масивна индустрия и постепенно приемането на биткойни продължава. Екосистемата от компании и заведения, предлагащи биткойн сделки на туристи, става все по-сложна. Съставихме списък с отлични уебсайтове за пътуване с биткойни, за да ви помогнем да се ориентирате в него. И така, защо не планирате и резервирате следващото си пътуване с биткойн?

Резервирайте полети и хотели с биткойн

биткойн пътуване с destinia

Дестиния

Книга: Полети & Хотели

Дестиния беше и един от най-ранните хамали в биткойн индустрията за пътувания, така че можете да платите за своите хотели и самолетни билети на техния сайт с нашата любима монета! Тяхната 24-часова поддръжка, конкурентни цени и широко покритие го правят чудесна възможност за пътуващите. Ако търсите повече информация за Destinia или за закупуване на туристически пакети чрез тази онлайн агенция с помощта на биткойн, прочетете нашия преглед за закупуване на билети с Bitcoin в Destinia.

Посети сайта

биткойн пътуване с евтина пара

CheapAir

Книга: Полети & Хотели

CheapAir е създадена през 1989 г. и е базирана извън Калабасас, Калифорния. През 2013 г. те станаха първата онлайн туристическа агенция, която започна да приема биткойни за закупуване на полети. Те приеха Bitcoin като начин на плащане след въпрос на клиент, който попита дали е възможно да се плати пътуването с Bitcoin. Главният изпълнителен директор Джеф Клий реагира на въпроса незабавно и в рамките на кратък период от време опциите за плащане с биткойн бяха пуснати в действие. Оттогава те разшириха списъка с криптовалути, които приемат на върха на Bitcoin, за да включат Litecoin, Dash и Bitcoin Cash. Можете също така лесно да резервирате хотели с биткойн едновременно.

Посети сайта

биткойн пътуване с airbaltic

airBaltic

Книга: Полети

Латвийският превозвач стана първата авиокомпания, която прие биткойн за своите билети до 60 дестинации в Европа, Близкия изток, Русия и ОНД, превръщайки се в истински пионер в биткойн пътуванията. Фактът, че те разбиват първите 10 в списъка на „най-иновативните авиокомпании“, не е изненада. Според техния уебсайт покупката на полети с биткойн в момента е достъпна само за билети Basic и за полети, резервирани поне пет дни преди планираното заминаване. Това оставя много възможности за всеки, който иска да пътува с биткойн.

Посети сайта

биткойн пътуване с btctrip

BTCtrip

Книга: Полети

BTC пътуването е услуга за резервация на полети и хотели, която приема Bitcoin. Той предлага добра гама от възможности при търсене на полети, лесен за използване интерфейс и специални оферти като полети до фестивала Burning Man или събития на Октоберфест в Германия. Със свидетелства от някои от най-известните биткойни кой е кой – включително Ерик Вурхис, Роджър Вер и Виталик Бутерин – знаете, че това е законна опция за пътуване с биткойн. Нещо повече – те също ви позволяват да закупите билети с Litecoin и Dash.

Посети сайта

биткойн пътуване с coinmap

CoinMap

Книга: Хотели

Вече писахме за това колко страхотна е CoinMap, но това заслужава друго споменаване тук. CoinMap е ресурс за намиране на търговци на биткойни по целия свят, от ресторанти и барове до биткойн банкомати и търговци на дребно. Това, което прави този инструмент толкова полезен за някой, който иска да пътува с биткойн, е опцията за филтриране на квартирите. Планирате да посетите Прага? Просто намерете Прага на картата и ще видите всички хотели и хостели в града, които приемат Bitcoin като начин на плащане. Защо не потърсите няколко ресторанта, които приемат BTC, докато сте в него?

Посети сайта

Предимства на пътуването с биткойн

В днешно време приемането на биткойн като комплимент за кредитни карти може да бъде много полезно. Местните борси за биткойни позволяват на потребителите да променят своите монети за местна валута. Биткойн банкомати, разпръснати около глобалната, също ви позволяват да изтегляте местна валута лесно, поне в големите градове.

Фактът, че Биткойн е уеб базирана валута, ще позволи на пътниците да преминат през граничен контрол, без да се сблъскват с контрол от властите относно количеството пари в брой, което носят със себе си. Освен това акаунтите в Биткойн могат да намалят риска от джобни събирачи, пред които са изправени пътниците. Това е осезаемо физическо предимство за сигурността, което Bitcoin предоставя на своите потребители, което е особено необходимо по време на пътуване.

Това означава, че използването на биткойн при следващото ви пътуване може да ви осигури вида застраховка за пътуване, който никой друг не може! Освен тези предимства, Биткойн позволява на пътниците да имат сигурен резерв от пари, ако загубят физическите си портфейли, кредитните си карти или парите си. Това са едни от най-големите предимства на присъединяването към биткойн вълната за пътуване!

Опитът за пътуване с биткойни

Биткойн може също да подобри вашето пътуване. Влизайки в контакт с местни потребители на Bitcoin в заведения, подходящи за Bitcoin, пътниците ще могат да видят различна страна на дестинациите, които посещават. Те дори ще имат възможността да се свържат с местните жители заради техните общи ценности и мнения за биткойн. Наскоро програмист, наречен Felix Weis, завърши едногодишно пътешествие около света, използвайки само Bitcoin. Разказът за неговия опит и хората, с които се е запознал, е невероятен, но също така показва на пътуващите докъде е стигнало пътуването с биткойн и степента, до която е прието в международен план.

Ясно е, че като пътешественик, ако искате да носите парите си безопасно, можете лесно да ги конвертирате в местни валути и дори да се насладите на много уникално пътуване, биткойнът е пътят. Така че, продължете, резервирайте полетите и хотелите си, плащайте за храна, пътувания с таксита и сувенири, подобрете застраховката си за пътуване и дори отидете една крачка напред и създайте трайни приятелства през границите, като се присъедините към вълната за пътуване с биткойни.

Още биткойн ресурси за пътуване

Ще продължим да добавяме информация за всеки аспект от пътуването с биткойн, за да ви държим в течение. Също така се надяваме да насърчим биткойн туризма и да ги накараме да отворят все повече доставчици и индустрии за предимствата на биткойн. Междувременно ще ви държим в течение, докато разширяваме списъците си с туристически сайтове, които приемат биткойни, чрез нашия бюлетин, както и чрез тази страница.

Previous Post
Guerra civil Bitcoin: a legitimidade é a primeira vítima
Next Post
5-те най-големи биткойн измами за всички времена