15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Какво е инерция? – ICO анализ

инерция ico

Това е ICO проект от съществуващ бизнес, наречен Mobile Bridge. Тази компания има над 3 години опит в този сектор и е поддържала отношения с някои утвърдени търговци и марки, като Burger King, Dansk Supermarked и Volkswagen. Новият му продукт, Momentum, е протокол за лоялност, който позволява създаването на токени за лоялност за отделни марки чрез мрежата Ethereum, използвайки протоколи ERC-20. Междувременно съществуващото решение на Mobile Bridge се намира отгоре на това (като междинен слой), за да използва маркерите за оптимизиране на маркетинга.

Импулсен портфейл

Momentum Wallet е мобилно приложение в който потребителите могат да съхраняват или жетони на Momentum, или отделни маркери. Потребителите не само ще бъдат възнаградени за покупки, но и за всяко ниво на ангажираност на потребителите, независимо дали това са: отзиви, споменавания в социалните медии (т.е. хаштагове и туитове), записване за бюлетини или препоръчване на своите продукти или платформа на приятелите си. Въпреки че присъединяването към мобилното приложение ще бъде безплатно, потребителите ще имат възможността да се включат или откажат от споделянето на личната си информация с компании.

Проблемът с текущите програми за лоялност и маркетинг

Потребителите често не виждат стойност в повечето маркетингови кампании и програми за лоялност, тъй като те обикновено водят до имейл или пощенски спам, а точките за лоялност остават неизползвани и изтичат. Momentum ще позволи на марките или да използват токена Momentum, или да създадат свой собствен маркер. След това потребителите могат да обменят всеки марков знак за лоялност на компанията в друг маркер за лоялност на платформата или да ги обменят за Momentum Tokens, които ще бъдат публично търгувани и от своя страна могат да бъдат заменени за крипто или fiat.

Какъв опит има инерцията?

Чрез своята фирма-майка, Mobile Bridge, Momentum вече има опитен екип, запознат с пазара и различни партньори, които се интересуват от използването на тази платформа. В момента Momentum преговаря за интегриране на някои от тези партньори в платформата. Това дава на Momentum предимство пред някои други базирани на блокчейн програми за лоялност, които навлизат на пазара, тъй като са създадени и виждат този ход като логична следваща стъпка, за разлика от всяко ниво на промяна на бизнес стратегията или голяма диверсификация.

Momentum е допълващ продукт към основната услуга на Mobile Bridge. Съществуващата база от клиенти означава, че са в добра позиция да предложат тази услуга за надграждане и да се възползват от предимствата, които предлага технологията blockchain.

Програма за възнаграждение за взаимодействие в социалните медии

Програмата за лоялност, която предоставя награди чрез социални медии, използва API инструмент. По този начин Momentum може да използва всеки интерфейс, който работи с техния API. След това Momentum може да провери автентичността на публикацията по два начина: От мобилното си приложение с помощта на API или чрез директна публикация от социална медийна платформа и добавен хаштаг или връзка към Momentum, което им позволява да го свържат обратно.

Momentum е включил елементи от играта в своята платформа, като възнаграждава хората да коментират, хаштаг, споделят бюлетин, споделят данни за себе си, препоръчват на приятели и др. По принцип всяко взаимодействие, което е ценно или добро за марката, която поддържа.

Законодателство & Регламенти

Mobile Bridge е съществуваща компания с някои страхотни партньорства. Той е добре запознат с това как да работи законно и в съответствие с регулаторните и процедурни стандарти. За да осигури съответствие, Mobile Bridge се свърза активно с KPMG, за да се увери, че дейността му е в законовата рамка и спазва данъчното законодателство. Momentum се надява, че това проактивно действие ще намали риска за инвеститорите и ще помогне да се даде увереност на хората в дълголетието на Momentum като бизнес.

Събиране на данни & Проучване на пазара

За да ангажират ефективно потребителите, магазините трябва да проследяват данни за тях. Начинът, по който данните се съхраняват и използват, трябва да бъде съвместим с GDPR – което означава, че клиентът трябва да има пълен контрол върху данните и да има възможност да се откаже или да приспособи достъпността на своите данни към компаниите, ако е необходимо.

Импулсен жетон – MMT – & неговата ICO

Momentum създаде доказателство за концепцията за мобилно приложение. Token Momentum (MMT) е помощният маркер зад платформата. Сега е в частна продажба и скоро ще бъде в публична продажба с минимално ниво на влизане от $ 100 на човек. Това трябва да се случи през юли / август.

Всеки бизнес, с когото си партнират, ще има свой собствен знак, който ще работи само в рамките на собствената си програма за лоялност или екосистема. След това потребителят може да търгува с тези токени или с моменти за инерция, или с алтернативна крипто или FIAT. Импулсните токени (MMT) ще бъдат податливи на ценови промени с течение на времето. Това означава, че използването на маркера Momentum няма да бъде най-добрият вариант за използване в техните програми за лоялност на партньорството. Токените, използвани в програмите за лоялност, трябва да имат фиксирана цена. Токени за партньорство няма да се търгуват публично като ICO токени; те ще бъдат достъпни само в платформата Momentum или директно от фирмата партньор.

Токеномика

Издадени са 1 милиард токени и само половината от тях са предназначени за продажба.

33% от общите токени ще бъдат поставени в стратегически резерв и ще се държат в продължение на 3 години.

За екипа 2% от създадените токени са предназначени за съветници.

3% от символите ще бъдат разпределени на екипа на Mobile Bridge (30 души) и те ще бъдат замразени за 12 месеца, преди служителите да имат възможност да ги продадат.

5% от тези символи ще бъдат за дългосрочно задържане на екипа и ще бъдат раздадени след 2019 г. на бъдещи или съществуващи членове на екипа.

Част от жетоните ще бъдат разпределени към програмата за награди.

Цели за продажба на токени

Soft-cap на Momentum е 25 милиона EUR с твърд капацитет от 42 милиона EUR.

Продажбите са ограничени в САЩ. Китай обаче може да участва.

Заключение

Momentum има добри шансове за успех, тъй като има страхотно разбиране за сектора, в който работи. Освен това установи партньорства с редица известни търговски марки. Всичко това е резултат от наличието на съществуваща 4-годишна компания в този сектор. Фактът, че Momentum вижда възможността за използване на токени ERC-20 за подобряване на ефективността на съществуващата услуга на Mobile Bridge, означава, че това трябва да бъде относително пряко развитие на бизнеса.

Знакът Momentum звучи така, сякаш може да има много потенциал. Това ще позволи на потребителите да събират токени от един доставчик и да ги използват с друг чрез механизма за обмен. Потребителите ще могат да събират точки за лоялност на сутрешното си кафе и да ги търгуват веднъж годишно на семейна почивка или излет например. Успехът на цялата програма в крайна сметка ще зависи от това колко добре е приложено приложението и от разнообразието от партньорства, които то може да донесе на своите потребители. Времето ще покаже!

За повече информация относно Momentum ICO – посетете https://momentumtoken.io/

Previous Post
Bitcoin Cash Fork e o paradoxo de Newcomb
Next Post
Основните характеристики на онлайн казино софтуера