15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Интервю с екипа на Peerity ICO, целящ да революционизира социалните медии

Остава ни по-малко от ден за стартиране на ICO, интервюирахме екипа на Peerity, за да научим повече за техния проект. В еволюцията от уеб 2.0, централизирани социални медийни платформи до наистина децентрализиран интернет, проекти като Peerity ще бъдат пионерите. Възползвайки се от блокчейн технологията, криптовалутите и разпределените данни, е възможно да плащате на потребителите за съдържанието, което генерират, и според този проект децентрализираните платформи могат да направят много повече за потребителя. Ето как Peerity ICO вижда пазара, предизвикателствата и развитието на конкуренцията в тази област.

Разлика между Peerity и Steemit

Биткойн преследвач: IC Peerity има за цел да децентрализира социалните медии по начин, по който хората, които публикуват, са тези, които са възнаградени за своите публикации. С какво това ще се различава от Steemit или как ще допълвате това, което Steemit направи на пазара?

Равномерност: Виждаме Steemit повече като съдържание за популярност, отколкото като подходяща децентрализирана платформа за социални медии. Steemit не насърчава значима връзка между потребителите, тъй като хората са фокусирани върху привличането на вниманието на китовете. Без тяхната подкрепа няма да получите достоверен източник на доходи от Steemit. Нашата система за награди с токени алгоритмично решава кое съдържание е ценно и кое не. Това се бори с конкурса за популярност, който виждаме в Steemit. Притежателите на големи чанти не могат да повлияят на наградите на платформата. Steemit също е проста, базирана на текст платформа. Подобно е на reddit. От друга страна, равнопоставеността ще бъде по-пълен инструмент за изграждане на общност с повече възможности, отколкото просто публикуване на текстово съдържание.

Проблеми с авторските права върху децентрализирани платформи

Пр.н.е.: Децентрализирането на социалните медии е предизвикателство, особено когато става въпрос за проблеми с авторските права. Как ще се справите с този проблем в децентрализирана мрежа?

PR: С Peerity не планираме да съхраняваме съдържанието на нашите потребители в блокчейна. Не смятаме, че това е полезно за тях или за нас. Така че ще можем да се съобразим с известията за сваляне, ако сметнем, че е необходимо.

Справяне с фалшиви акаунти в социални медии

Пр.н.е.: Друг проблем със социалните медии е „фалшивите акаунти“. Как ще се справите с тях?

PR: Ние прилагаме форма за проверка на самоличността, за да се борим със създаването на фалшиви акаунти и ботове. В този момент ние оценяваме различни възможни решения за това, някои от тях базирани на блокчейн.

Цени на приемане след ICO за равнопоставеност

Пр.н.е.: Обръщайки се към осиновяването, вие се изправяте пред двойно предизвикателство: от една страна, трябва да направите социалните си платформи привлекателни за нови потребители. От друга страна, трябва да научите хората за криптовалутата, за да се конкурират с настоящите гиганти в социалните медии. Как планирате да направите това?

PR: Видяхме, че хората ще се обучават за криптовалути, когато имат финансова печалба от това. Доказателство за това беше ранният успех на Steemit. Стремим се да намалим още повече бариерата и да демократизираме използването на криптовалута за по-широка аудитория.

Цели на равнопоставената сметка

Пр.н.е.: Steemit има повече от 170 000 регистрирани акаунта според Уикипедия за година и половина от стартирането му. Как очаквате да се справите по отношение на регистрираните акаунти през следващите 2 години? Ще използвате ли тези Steemit числа като еталон?

PR: Ние не основаваме критериите си за успех на регистрирани акаунти, а по-скоро на активни акаунти. Нашата пътна карта включва дълъг бета-период, за да се уверим, че можем да постигнем правилната икономика на символите, след което ще се съсредоточим силно върху приемането на платформата. Стремим се да достигнем до 100000 потребители една година след официалното стартиране и да поддържаме този брой възможно най-висок за активни акаунти. Искаме да имаме нисък процент на отпадане. Ние се стремим към качество, вместо към количество.

PEER Token Успех

Пр.н.е.: Обръщайки се към токена PEER, как ще измервате успеха му на пазара? Ще основавате ли това на цена, брой транзакции, свързани със социалните платформи на Peerity, или имате предвид някакъв друг механизъм?

PR: Успехът на маркера е неразривно свързан с успеха на платформата Peerity. Използваме общата пазарна капитализация и броя на транзакциите като мярка за нашия успех.

Равнище: От социално взаимодействие до бизнес

Пр.н.е.: Смятате ли, че социалното взаимодействие на Peerity ще бъде добра отправна точка за бъдещи търговски взаимодействия, които нямат много общо със съдържанието и се основават на маркера PEER? Как ще изглежда това?

PR: Нашата визия е Peerity да стане рай за художници, занаятчии, музиканти, писатели и други създатели на съдържание или продукти. Представете си дали има платформа, която обединява артистите и техните фенове с един замах. И това също позволява на същите тези художници да публикуват публикации за краудфандинг или електронна търговия на същата платформа. Ние ефективно изрязваме посредника и създаваме равнопоставена икономика.

Безопасност на портфейла PEER

Пр.н.е.: Как ще посъветвате вашата аудитория и потребителите на платформата Peerity да пазят своите PEER токени в безопасност?

PR: Платформата Peerity се доставя със сигурен и здрав вграден портфейл за жетоните PEER. Ние ще обучим нашите потребители как да запазват и съхраняват техните лични ключове, така че дори да бъдат блокирани от акаунта си, те ще могат да го възстановят.

Peerity ICO: Промяна на философията на копаенето

Пр.н.е.: Вашата бяла книга идентифицира някои проблеми с базираните на PoW вериги и вместо това предлага използването на Tendermint като ключов механизъм за напредък с Peerity ICO. Можете ли да обясните накратко как това работи за нашата нетехническа аудитория?

PR: Tendermint се основава на делегирана концепция за доказателство за залог или DPOS. Това поставя в същата категория като Bitshares или EOS. Удостоверяването на веригата се извършва от предварително определен набор от сървърни оператори на Peer, които отговарят за валидирането и фиксирането на нови блокове по веригата. Тези сървъри са заложили голямо обезпечение в PEER жетони, което им дава силен финансов стимул да „играят по правилата“. За разлика от традиционните PoW вериги, Tendermint не е податлив на 51% атаки, тъй като те изискват ⅔ от Peer сървърите, за да постигнат консенсус.

Предизвикателства

Пр.н.е.: Какво е най-голямото предизвикателство, пред което се изправяте пред Peerity и как ще се справите с него?

PR: Проект като този успява или се проваля чрез токеномиката. Ако успеем да стабилизираме цената на PEER токена след стартирането, нашите потребители ще имат предвидим и постоянен поток от приходи от използването на платформата. Това ще насърчи лоялността към платформата и ще спре изтичането на членове. Стремим се да се справим с този проблем, като имаме обширен бета период след Peerity ICO, където ще променим и усъвършенстваме нашата система за награди с токени.

Previous Post
Bitcoin Cash Fork e o paradoxo de Newcomb
Next Post
Основните характеристики на онлайн казино софтуера