15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Интервю с Vaultoro

Какво ви накара да станете вярващи в биткойн?

Vaultoro: Това се случи доста мигновено. Бях любител на икономиката, особено в училището за австрийска икономика на Ротбадиан и Мизес и един ден бях в мрежата и видях, че биткойнът е достигнал пародия към долара. Спънах се и паднах в заешка дупка, която привидно няма край.

Как се включихте с биткойн и злато?

Vaultoro: Винаги съм бил златна грешка, но след срива на MtGox ме ужили, исках да покажа на света как трябва да изглежда прозрачната борса, а златото беше идеалният отговор. Също така исках да покажа как златото може да се използва като хеджиране срещу волатилността на биткойните и как хората могат да притежават контра стойността (златото). Така че ние изградихме Vaultoro.com, за да бъде интерфейс за 99% от света към старите утвърдени сводове на Swiss Bullion, до които традиционно могат да имат достъп само 1% богатите. Така че ние изградихме платформа за търговия, плавен интерфейс между застрахованите и BDO Audited златни кюлчета и биткойн.

С биткойните, които започват да се превръщат в основен поток, на кои сайтове за биткойн намирате да прекарвате най-много време?

Vaultoro: Определено биткойн подредът за новини (reddit.com/r/bitcoin). Също така използвам няколко различни приложения за портфейли за Android за различни цели. Доплащайте за мултисиг неща. Използвах през цялото време lieferservice.de, за да поръчвам от стотици ресторанти, но наскоро те промениха интерфейса си и премахнаха биткойн. Изпратих им имейл и те казаха, че много скоро ще го добавят. Много харесвам приложението MyCelium за харчене от хартиени портфейли и за среща с местни купувачи и продавачи.

Какви са някои от възможностите за Vaultoro в близко бъдеще?

Vaultoro: Възможността хората да държат физически актив като злато и след това да могат да го похарчат незабавно и глобално до нивото от 5 цента е много привлекателна за хората, които искат по-евтин и по-бърз начин да извършват транзакции онлайн, без огромната волатилност, която биткойнът от него себе си има. 2,5 милиарда необезпечени също не разполагат с документите, необходими за обмен на фиат, за да отговарят на разпоредбите на KYC. Златото се счита за добро и не се счита за пари, така че правилата на KYC в Европа са много по-меки. Опитайте да получите документи, съвместими с KYC, от небанков човек в развиващия се свят, това няма да се случи. С Vaultoro.com всеки може да се регистрира само с имейл и парола и лесно да хеджира волатилността на биткойните с физическо злато, обезпечено на негово име като собственост, това означава, че дори ако нещо се случи с Vaultoro, всички членове могат да се доберат до златото си.

Мисля, че нашата система за одит също е чудесна възможност за нас и нашите потребители. Ние сме най-прозрачната борса в бранша, защото имаме лесни за четене и разбиране доказателства за отговорност и доказателства за резерви. Очаквам с нетърпение деня, в който всяка борса и банка прави това, което правим ние, за да могат хората да изберат обмен или банка без такъв риск. Само погледнете всички банкови фалити само в САЩ през последните 6 години. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_bank_failures_in_the_United_States_(2008%E2%80%93present

Поради изискването на пазара за по-голяма прозрачност, не по силата на закон, а като избира да прави бизнес с прозрачни банки и борси, той принуждава останалите да следват и да въведат добри протоколи за прозрачност.

Как виждате, че Vaultoro влияе върху движението на Биткойн в основния финансов свят?

Vaultoro: Биткойнът е наистина бърз и плавен за придвижване, но е твърде нестабилен, за да може малкият търговец да рискува да държи голяма стойност.

Златото е тежко и бавно се движи, но относително стабилно в сравнение с биткойните. Чрез възможността да използваме физическо злато, обезпечено от ваше име, като ваш имот като хранилище на стойност и биткойн, за да ги похарчим незабавно, дори до милиграма (около 5 цента), ние даваме възможност за 2,5 милиарда необезпечени и още 2 милиарда под банкова възможност да скочиш в глобалната икономика и да избягаш от бедността просто като използваш биткойн. Не е необходимо разрешение за откриване на акаунт. Просто изтеглете безплатно приложение или използвайте SMS технологията, която някой като стартиращия 37coins създава.

Как се е променил биткойн пейзажът откакто се включихте за първи път?

Vaultoro: О, леле, безкрайно! Когато за първи път влязох в нея, имаше толкова много несигурност и никой не я прие, единственото нещо, в което бях сигурен, беше, че това ще промени света и това е така. Единственото истинско нещо, което се продаваше по това време, бяха чорапи от алпака и някои случайни неща на таблата за съобщения, останалото бяха награди за работа, за да се изгради мрежата. По това време си помислих уау, това е първият път, когато компютърна програма ми плаща ефективно, за да я засиля.

Сега виждаме масивни мултинационални компании като Microsoft и дори банките на Barclay, използващи биткойн. Освен това е наистина вълнуващо да видим как технологията за биткойн 2.0 оживява. Общата децентрализация на толкова много неща е наистина готина. Особено ми харесва това, което правят Storj и Auger.

Как Vaultoro повлия на общността за добив на биткойни?

Vaultoro: Ние току-що стартирахме нашата функция за незабавна поръчка и сме я имали миньори от цял ​​свят, използвайки го за незабавно хеджиране на биткойните, които добиват с физическо злато. Движението на цените надолу през последната година и половина е много трудно за справяне с миньорите. Повечето от тях са прибегнали до инста-разпродажба на fiat, за да са сигурни, че могат да платят сметката за електричество. Някои хора казват, че това създава натиск върху продажбите надолу и допълнително понижава цената. С Vaultoro, Crypto миньорите могат да хеджират волатилността на биткойните със злато и след това да конвертират части от златото обратно в биткойн, когато трябва да платят сметки (надяваме се в биткойн). Това е чудесно, защото когато миньор купува злато на Vaultoro, той най-вероятно купува от притежател на злато, който иска биткойн. Това забавя натиска върху продажбите надолу върху борсите на Fiat.

Получих имейл от един миньор, в който се казва, че хлапето му говори в училище за това как баща му добива злато с компютъра си, което е наистина сладко.

Къде виждате биткойн след 5 години?

Vaultoro: Далеч. Мисля, че повечето финансови транзакции ще преминават през сигурни блокчейни. Най-сигурната блокчейн е и ще бъде Bitcoin Blockchain. Винаги си спомням как правех телефонни обаждания от Австралия до Германия в началото на 90-те години и ние, където буквално свързвахме едно телефонно обаждане чак до Германия, обажданията бяха толкова много скъпи и отекваха и отпадаха. След това дойде Интернет и компаниите биха предложили наистина евтини разговори. Когато те правят това, като карат клиентите да звънят на местен номер, той след това преобразува гласа в данни, премествайки го през интернет в Германия, след което прави друго местно обаждане в Германия. Така че компанията основно правеше 2 местни разговора, подбивайки старата система. Всички започнахме да използваме VoIP, без дори да знаем. Мисля, че тук ще бъдем след 5 години и с биткойн. Всеки ще използва биткойн блокчейн, за да движи пари наоколо, без дори да знае.

ГЛЕДАЙТЕ: TheCoinversation’s Vaultoro Company Spotlight

Previous Post
Bitcoin Cash Fork e o paradoxo de Newcomb
Next Post
Основните характеристики на онлайн казино софтуера