15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Интервю със създателите на ZrCoin

Всички в криптовалутното пространство знаят, че блокчейн приложенията са потенциално безкрайни. Това означава, че винаги ще има първи път за даден процес, компания или индустрия да създаде решение, задвижвано от блокчейн. За създателите на ZrCoin става въпрос за това да бъдат първите, които са интегрирали индустриален производствен процес, основан на стока, в света на блокчейн. За да разберем как те планират да направят това и какви са предимствата на тяхната идея за блокчейн, решихме да интервюираме персонала им. Ето какво разбрахме за техния проект.

ZrCoin: Стоки на блокчейна

Биткойн преследвач: ZrCoin е може би първият базиран на блокчейн проект, който е пряко свързан с производството на основна стока. Как измислихте идеята за този проект?

ZrCoin: Основната идея на нашата инициатива е внедряването на иновативна технология в областта на финансирането на индустриални проекти, свързани с преработката на индустриални отпадъци. Тъй като не е благоприятно време за руските банки да финансират подобни рискови проекти, решихме да инвестираме в краудфънд, използвайки блокчейн технология. Нашият екип върви в крак с времето, поради което решихме да станем иноватори в тази област – така че проектът ZrCoin съчетава нови финансови технологии с най-новите индустриални.

ZrCoin индустриалците приемат Blockchain

Пр.н.е.: Повечето хора, участващи в проекта ZrCoin, не са специалисти по блокчейн. Защо избрахте да го финансирате чрез ICO?

ZC: Решихме да използваме блокчейн технологията, защото смятаме, че тя е безопасна и прозрачна за инвеститорите. Това също е много удобен начин за провеждане на ICO. В момента технологията блокчейн се въвежда навсякъде – включително в банки, социални проекти и други области. Чували сме по радиото, виждали сме го на нашите телевизионни екрани, чели сме го в интернет. Дмитрий Медведев, председателят на правителството на Руската федерация, и Херман Греф, председател на управителния съвет на Сбербанк (водещата банка в Руската федерация), също говориха за блокчейн технологията. Решихме да станем участници в това ново движение. Освен това сега е по-лесно от всякога да създавате цифрови токени, благодарение на съществуването на различни специални услуги. За да реализираме проекта ZrCoin, избрахме платформата Waves.

ICO, базирана на вълни

Пр.н.е.: Вашата ICO е базирана на Waves, докато повечето ICO сега са базирани на Ethereum. Защо избрахте Waves?

ZC: Избрахме платформата Waves, защото е лесна и лесна за използване. Освен това проектът има руски корени, изпълняван от Саша Иванов и базиран в Москва. Вярвам, че платформата Waves има големи перспективи в Русия.

Необичаен жетон

Пр.н.е.: Токенът, който предлагате – ZrCoin – е основно облигация. Той има фиксирана възвръщаемост от 5,5% месечно и вие ще ги върнете обратно в определен момент от времето. Как ще направите това, ако има хора, които не желаят да продадат обратно своите жетони?

ZC: Обратното изкупуване ще бъде направено чрез личния акаунт на всеки потребител. Цената на токена се увеличава с 5,5% на месец. Обратното изкупуване започва месец след официалното стартиране на производството, което според нашите прогнози ще бъде 8 месеца след приключване на ICO. Размерът на средствата, отпуснати за обратно изкупуване, ще бъде най-малко 400 000 $ на месец. Ако символите не бъдат изкупени обратно или ако част от тази сума остане, тези допълнителни средства ще бъдат добавени към обратно изкупуване през следващия месец. Предвиденият график на плащанията е представен в таблицата по-долу:

График за растеж на цените на ZrCoinТази таблица показва очакваните графици за поскъпване и обратно изкупуване на ZrCoin.

След 18 месеца планираме да стартираме следващата фаза на проекта. На всички инвеститори на ZrCoin ще бъде предложено изкупуване, или да инвестират своите ZrCoins в нов проект. Към този момент цената на ZrCoin ще е достигнала 2,80 долара (при условие, че се увеличава с 5,5% на месец). Освен това ZrCoin ще се търгува и на борсите за криптовалути.

Защо да зададете ZrCoin като ICO?

Пр.н.е.: ICO отнема значително време за настройка. Защо смятате, че би било по-добре да стартирате ZrCoin, отколкото да инвестирате времето, което сте инвестирали в подготовката на ICO, за да получите банка за финансиране на проекта?

ZC: Нашият проект е рисков фонд. В момента руските банки не са готови да финансират подобни проекти. Банките просто дават заеми за ипотеки, чиято цена е два пъти по-голяма от сумата на заема. Ще отнеме толкова време, за да се съобразим с анализа на нашия проект на банката, колкото и да се подготвим за ICO. Ето защо решихме да инвестираме в краудфондове, използвайки технологията на блокчейн. В допълнение, проектът ZrCoin се оказа пример за използване на авангардни технологии – и ние вярваме, че има голямо бъдеще за новите технологии!

Как точно ще работи този Токен?

Пр.н.е.: ICO жетоните обикновено дават на инвеститорите дял в проекта; инвеститорите стават партньори или заинтересовани страни. Как ще продадете идеята за облигационен знак на инвеститори, които са свикнали да стават заинтересовани страни в проектите, в които инвестират чрез ICO?

ZC: Възнамеряваме да реализираме няколко проекта с помощта на токена ZrCoin. Мисля, че това ще бъде клъстер от индустриални приложения, състоящ се от няколко високотехнологични предприятия, където ще бъдат реализирани нашите индустриални разработки. Също така планираме да проведем IPO и да разменяме токени ZrCoin за фирмени акции на аукционна основа.

Убеждаване на Crypto-Crowd, че ZrCoin е солидна ICO

Пр.н.е.: Тъй като тази ICO е обвързана със стока, както и със собствена технология и фабрика, инвеститорите са изложени на много повече променливи на риска, отколкото са свикнали в пространството на блокчейн. Как можете да преодолеете разликата и да убедите хората да инвестират в ZrCoin?

ZC: Вярвам, че проектът ZrCoin е по-малко рисков от стандартните криптопроекти, тъй като цялото оборудване и активи ще бъдат закупени за получената инвестиция. И това означава, че инвестицията е обезпечена с недвижими имоти, а доходите на инвеститорите се осигуряват от произведената стока. Продуктът е оскъден и силно търсен, така че няма да има проблеми с неговото изпълнение. Това е първият индустриален проект, който използва базирана на блокчейн опция. Цялата информация за технологията, която използваме за производството на нашия продукт, е публикувана на нашия уебсайт; освен това технологията беше представена на „15-та международна конференция на огнеупорните материали и металурзите“. Публикувано е и в списание „Novye Ogneupory“. Непрекъснато отговаряме на въпроси от потенциални инвеститори и добавяме отговори към уебсайта. Участваме в дебати във форума. В близко бъдеще планираме да проведем конференция, на която всеки да присъства и която ще бъде излъчена по интернет. Опитваме се да бъдем максимално прозрачни. Разбираме, че бъдещето на използването на блокчейн технология в индустриални ICO може да зависи от резултата от този проект.

ZrCoin в обращение

Пр.н.е.: Колко ZrCoins ще има в обращение? Какъв ще бъде обменният курс за ICO?

ZC: Окончателното предлагане на ZrCoins ще зависи от размера на средствата, събрани в ICO. Цената на жетона е дадена в доларово еквивалентни суми. Минималната цена за един ZrCoin по време на ICO е $ 1,40. Цените в ICO са представени в таблицата по-долу:

ZrCoin ценаТази таблица показва очакваните обменни курсове за ZrCoin. „Максимална цена на обратно изкупуване“ се отнася до максималната цена, която създателите на ZrCoin се надяват да постигнат за своя токен, след като месечното им увеличение от 5,5% се изчисли за период от 18 месеца.

Previous Post
Bitcoin Cash Fork e o paradoxo de Newcomb
Next Post
Основните характеристики на онлайн казино софтуера