15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Интервю с изпълнителния директор на CoinsBank Андрю Ви

услуги за шлюз на монети

Преди това интервюирахме Андрю Ви, веднага щом пое поста CoinsBank Главен изпълнителен директор и преди Blockchain Cruise. Решихме да се свържем с него, след като се върнахме от круиза, да го попитаме повече за CoinsBank, круиза и последните събития в света на биткойните. Чрез това интервю ще можете да научите повече за тази страхотна компания, услугите, които тя предоставя, как можете да установите връзка с тях и други. Има ли още един блокчейн круиз в процес на разработка? Погледни.

Профил на клиента на CoinsBank

Биткойн преследвач: С такава разнообразна гама от продукти, вашите клиенти трябва да включват голямо разнообразие от различни бизнеси. Можете ли да ни кажете повече за профила на вашите клиенти и секторите, в които те участват?

AV: Имаме много здравословна комбинация от хора и бизнес в индустрии, от кафенета и онлайн търговци на дребно до ИТ компании и фирми за финансови инвестиции. Радвам се, че тъй като криптовалутата става все по-разпространена, ние привличаме по-широк кръг от хора и бизнес.

CoinsBank’s Growth

SG: Как планирате да продължите да увеличавате клиентската си база през следващите няколко години?

AV: Базата ни клиенти продължава да расте и с гордост казвам, че CoinsBank се посещава от потребители в 183 държави. Образованието на обществеността и правителствата по целия свят за стойността на блокчейн технологията и FinTech е основен приоритет за краткосрочен и дългосрочен растеж. Като предоставяме надеждно обслужване и превъзходно изживяване на клиентите, като същевременно непрекъснато обновяваме и разширяваме гамата от продукти и услуги, ние ще продължим да увеличаваме пазарния си дял.

Основна информация

SG: Можете ли да ни дадете представа за стратегическата перспектива на CoinsBank?

AV: Бих искал да направя крачка назад и правилно да представя CoinsBank на вашите читатели. CoinsBank е проста и сигурна интеграция на всичко в едно от основните цифрови и световни валутни банки. Като индустрия, водещата компания CoinsBank предлага всякакъв вид блокчейн финансови услуги и ентусиастите на криптовалутите търсят:

– Биткойн и портфейл за цифрови активи

– Биткойн дебитни карти

– Услуги за платформа за търговия с криптовалути (позволяващи на инвеститорите да търгуват в голямо разнообразие от валути)

– Услуги за търговия с криптовалута

– Разширени графики в реално време и други изключителни функции за валутните пазари.

– ПАММ инструменти

– Корпоративни сметки

– Удобството на мобилно приложение

CoinsBank работи в Bitcoin, Litecoin, щатски долари, евро, британски лири, руски рубли, австралийски долари, швейцарски франкове, японски йени и ще добавя други фиат и криптовалути.

Стратегия

AV: Устойчивият растеж на CoinsBank може да се отдаде не само на неговия уникален бизнес модел, но и на усъвършенствана ИТ инфраструктура, която продължава да се развива и адаптира към изискванията на пазара. В допълнение, най-модерната технология на CoinsBank има и ще продължи да подкрепя растежа и нарастването на броя на транзакциите. Тъй като стандартите за сигурност на CoinsBank ще продължат да надвишават очакванията на държавните регулатори и да удовлетворяват притежателите на сметки.

CoinsBank се отличава не само като стабилен доставчик на финансови услуги, но и като лидер в индустрията, предлагащ образование, обучение и сътрудничество за и от лидери в индустрията, партньори, клиенти и ентусиасти на блокчейн. За да се повиши осведомеността, образованието и общността на блокчейн индустрията, CoinsBank е домакин на годишни мрежови събития. Тази година вече имахме първо полугодишно събитие – CoinsBank Blockchain Cruise. 9 дни на борда на Кралския карибски химн на моретата в района на САЩ / Карибите. През ноември ще започнем 4-дневно пътуване на пазарите в Китай / Япония.

Установяване на бизнес отношения

SG: Кои канали са най-популярни сред вашите клиенти, за да установят бизнес отношения с вас или да придобият вашите услуги?

AV: Започваме да генерираме повече клиенти чрез препоръки / от уста на уста. Виждаме, че все повече и повече клиенти не искат да използват конвенционални онлайн канали за поддръжка и предпочитат да използват социални медии за адресиране на въпроси. За да отговорим на тенденциите на нашите клиенти и да останем ефективни, ние интегрираме социалните канали в нашия клиент за поддръжка на живо. Той също така позволява на клиентите, които идват чрез Viber, WhatsApp, телеграма, WeChat или други клиенти на социални мрежи, да бъдат по-бързо идентифицирани като истински клиенти и да предоставят по-рационализиран опит на нашите клиенти.

CoinsBank комуникационни канали

SG: Как виждате тези канали да се променят през следващите няколко години?

AV: Сигурността на клиентите е нашата основна грижа. Въпреки че възнамеряваме да останем иновативни и да се приспособим към изискванията на пазара, технологичният напредък е вторичен за безопасността на клиентите. Нашият основен фокус е да предоставим надеждно обслужване на клиентите на CoinsBank и да се приспособим към бързо разрастващата се клиентска база. Ние непрекъснато усъвършенстваме и разрастваме нашия персонал за поддръжка и добавяме многоезични професионалисти. В наши дни основните ни езици са английски, испански, руски и китайски.

Конкурентоспособност

SG: Полето в нашата индустрия става все по-пренаселено всеки ден. Как поддържате нивото си на конкурентоспособност пред това предизвикателство?

AV: Прав си. Виждаме многобройни услуги, които се появяват в киберпространството, опитвайки се да изискат своя дял от пазара. Приветствам всички тях, тъй като представя пазара на нови клиенти. Виждам го като възможност за нас да бъдем по-добри и по-иновативни. Горд съм да кажа, че нашата продуктова гама е от най-високо ниво. Продължаваме да добавяме съответните услуги, но по-важното е, че сме на път към напълно лицензиран банков лиценз клас А в Европа и в САЩ. Това ще ни позволи да предоставим наистина държавно застраховани сметки за валута FIAT, което ще направи клиентското изживяване не само по-гладко, но и по-безопасно за нашите клиенти. Тъй като все повече правителства ще приемат разпоредби за индустрията на FinTech, клиентите ще имат по-малко, но по-добър избор за своите нужди от услуги. И за пореден път именно затова дългосрочната стратегия е нашият фокус и грижа.

Растеж на биткойни

SG: Забелязахме, че цените на биткойните скочат стремително през последните 2 месеца. Кои според вас са ключовите променливи зад внезапния растеж?

AV: Основната причина за бързия растеж е, че вече не е играчка за малцина, а се превръща в основен инвестиционен и финансов инструмент. Правителствените регулатори правят по-безопасно и по-привлекателно за общите и институционалните инвеститори да разглеждат биткойните като здравословна алтернатива на акциите и облигациите. В допълнение, икономическата ситуация в много страни прави биткойн един от много малко варианти за защита на активите.

Съвети на CoinsBank за бизнеса, разглеждащ биткойн

SG: Какво е вашето послание за онези бизнеси, които са мислили да се отворят към биткойн, но досега са останали на оградата?

AV: Иновациите винаги са били плашещи в началото. Когато в живота ни влязоха автомобили, мобилни телефони, интернет или дори кредитни карти, повечето хора бяха много скептични, но сега никой не може да функционира без нищо от изброеното. Ранните инвеститори в биткойни имаха възможност да ги закупят на $ 2 през декември 2011 г. Днес, когато стойността се приближава до $ 3000, не е нужно да казвам нищо, просто покажете диаграмите и статистиката. Цифрите могат да говорят сами за себе си.

Търсенето на услуги в светлината на цените на биткойн

SG: С забелязването на биткойни поради внезапното увеличение на цените, видяхте ли внезапен скок в търсенето на вашите услуги?

AV: Да, забелязахме огромен ръст, особено през последните 6 месеца. Стойността на биткойните направи желателно да се научи повече. Когато хората научат повече и имат по-добро разбиране на основите, те ще могат да разграничават доставчиците по отношение на качеството и уместността на услугите.

Следващ круизен блокчейн CoinsBank

SG: Обръщайки се към това прекрасно отстъпление за круиз CoinsBank, трябва да попитаме как планирате да съпоставите или дори да надминете преживяването през следващата година?

AV: Това беше крива на обучение за нас, бих казал дори повече, отколкото за нашите участници. Груповата динамика на плавателния съд е напълно различна от тази на сушата. Научихме какво да правим по-добре и мога да ви уверя, че следващият ни круиз, който ще тръгне от Шанхай, Китай и ще отплава до Кумамото, Япония и обратно, ще бъде още по-добър. Въпреки че нашите партньори от Royal Caribbean правят круизното изживяване незабравимо, круизът CoinsBank не е само екзотични дестинации, които посещаваме на борда на най-добрите кораби, които съществуват в съвременния свят. Става въпрос за взаимодействие, знания и взаимоотношения. Въпреки че дните на конференцията бяха невероятни, основната полза от това блокчейн събитие на круизен кораб беше мрежата. Създадоха се партньорства, създадоха се приятелства и се формира общност. Присъствието на нашите „Парти за разглеждане на залеза“ се превърна в традиция, която ще пренасяме към бъдещи събития.

Всичко на всички круизи на блокчейн CoinsBank беше не само революционен начин за провеждане на събития, но и огромен успех. Направени бяха спомени и бяха сключени договори за милиони долари, а някои дори бяха изпълнени, докато бяха на кораба.

CoinsBank е всичко-в-едно шлюз за блокчейн услуги. За портфейли за криптовалута, карти, борси, търговци, приложения и др моля, посетете ги тук.

Previous Post
Jogo Pragmático
Next Post
Законно ли е залагането на биткойни?