15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

5 Блокирани филмови тематични слотове, които трябва да проверите

5 Блокирани филмови тематични слотове, които трябва да проверите

Обичате ли да гледате филми и да играете слотове? Комбинирайте двете в едно въртящо се приключение! Започнете, като проверите тези пет слота на тема филми.

Филмовите връзки стават популярни в онлайн слот пространството. Чрез размиване на границата между сребърния екран и слот екрана, слотовете с филмова тематика придават приятно и завладяващо предене. Готови ли сте да срещнете любимите си филмови герои на барабаните на казиното? Вземете пуканките си – ето петте слота за филмови филми, които трябва да разгледате в момента.

1 | Слот за Джурасик Парк на Microgaming

Слот за Джурасик Парк на Microgaming

Издаден през 2014 г., слотът Jurassic Park запечатва всеки момент приключението на блокбъстъра на Стивън Спилбърг за дино-приключение.

Microgaming не разочарова с отчетливата графика на играта. Играта използва ефект на превъртане Parallax, което прави мътния фон на тропическите гори драстично, докато се въртите. Имайте близка среща с Алън, Ели, Иън и Джон – заедно с някои величествени влечуги – на петте барабана на слота.

Основни характеристики на играта

Слотът Jurassic Park предлага 243 начина да спечелите своите 475 000 джакпота и разполага с наградни символи от самото начало. Получете шанса да кацнете върху символи от по-ниско ниво, Ян и Джон, и спечелете съответно до 62 кредита и 75 кредита. Alan е най-добре плащащият стандартен символ, награждавайки 100 монети.

Характеристики на бонус и джакпот

Логото на Джурасик Парк действа като Wild и може да изглежда подредено върху барабаните. Внимавайте за ръмжещия Тиранозавър Рекс, тъй като той случайно задейства мини-игра, която плаща шест безплатни завъртания и добавя 35 допълнителни Wild-а. Комарът в Amber Scatters, от друга страна, задейства наградите за безплатни завъртания, като:

 • Безплатни завъртания на Velociraptor– награждава безплатни завъртания + подредени Velociraptors + 4x до 5x умножител Wilds и Split Wilds
 • Безплатни завъртания на брахиозавър– разполага с 12 презареждащи безплатни завъртания + подреден брахиозавър, + до 6 пъти тайнствени множители
 • Безплатни завъртания на Triceratops – разполага с 12 безплатни завъртания + подредени Triceratops + Running Wilds
 • Безплатни завъртания на дилофозавър – разполага с 12 безплатни завъртания + печеливш символ Wild

Ако сте влезли в бонус кръга 25 или повече пъти, можете да изберете кой бонус кръг искате да играете. Имайки предвид малкото безплатни завъртания и множители, които се очертават около кинематографичните барабани, Джурасик Парк предлага не само празник за вашата банка, но и празник за очите ви..

2 | IGT’s Ghostbusters Slot

IGT’s Ghostbusters Slot

Ако сте в настроение за класическо завъртане на екшън, кой ще платите?

Вдъхновен от свръхестествения комедиен хит от 80-те, слотът Ghostbusters предлага вълнуващо действие за залагане. Първоначално IGT стартира играта в казината “тухлени и хоросанни” през 2012 г. В момента тя предоставя награди за охлаждане на гръбнака на онлайн играчите от уюта на домовете им. Ето какво трябва да знаете за играта.

Основни характеристики на играта

Бандата присъства на петте барабана и 30 печеливши линии на играта. Егон и Рей присъждат по 250 кредита, докато Питър и Уинстън плащат по 200. Луис, от друга страна, присъжда 150 монети. Освен тях, четири основни функции се задействат произволно по време на основната игра. Можете да получите до 5 пъти множители, 1000 случайни парични награди, Slimed Wild Reels и Extra Wilds.

Характеристики на бонус и джакпот

В играта има два Wild-а. Green Ghost Wild замества иконите на филмовите герои, докато Purple Ghost Wild е за останалите символи. Освен това има различни бонус игри и специални функции, за да преследвате играта. Те включват:

 • Бални зала – Този бонус кръг ви позволява да снимате Slimers, за да разкриете различни награди за множител.
 • Останете Puft бонус – Този бонус рунд заключва Wild Marshmallow на барабаните, за да умножи печалбите ви.
 • Психическа черта – Тази игра за избор ми плаща допълнителни кредити, когато вашият избор съвпада с картата на д-р Венкман.

Най-доходоносната част от играта е играта Paranormal Pick. Този кръг с джакпот ви позволява да избирате между набор от облачни селекции. Някои имат безплатни кредитни награди, докато други разкриват прогресивните джакпоти. Със своя забавен геймплей и привлекателни награди, слотът на Ghosbuster определено ще ви привлече към възнаграждаващо вкаменяващо въртящо действие.

3 | Слот на Playtech’s Justice League

Слот на Playtech’s Justice League

Playtech представя звездно приключение със супергерой със слот за Justice League.

Играта е базирана на хитовия филм за супергерои DC Comics, който се появи на големия екран през 2017 г. Слотът за Justice League остана верен на своите корени и улови впечатляващата графика и увлекателния саундтрак на филма. Ето какво трябва да очаквате с нетърпение в играта.

Основни характеристики на играта

Освен емблемите на героите, играта разполага с високо платени символи на своите пет барабана и 40 фиксирани линии за печалба. Aquaman, Cyborg и The Flash плащат по 150 монети, докато Wonder Woman и Superman присъждат съответно 300 и 400 монети. Батман води пакета с награда от 500 монети за комбинация от пет вида.

Характеристики на бонус и джакпот

Войската на DC носи цялостно приключение с различни бонусни кръгове по време на игра и прогресивни джакпоти. Логото на Justice League действа като Wild, а блоковете представляват Scatters.

Можете да отключите пет безплатни завъртания бонус рунда, докато играете. Всеки кръг е представен от член на Лигата на справедливостта и иницииран от трима скатери. Безплатните завъртания разполагат с пламтяща макара, която трансформира каквато икона на супергерой, която кацне върху нея, в Wild.

 • Светкавицата – 15 ретригиращи безплатни завъртания
 • Киборг– 12 ретригиращи безплатни завъртания
 • Чудна жена– 10 ретригиращи безплатни завъртания
 • Супермен–7 безплатни завъртания и 2 × 2 пламтяща макара
 • Батман –2 безплатни завъртания

Батман присъжда най-малкия брой безплатни завъртания, но е най-доходоносният сред партидата. Това е така, защото след като лого на супергерой кацне върху пламтящата макара, всички икони на супергерои, присъстващи на всички барабани, ще станат диви. Ако късметът е на ваша страна, имате шанс да спечелите някой от четирите прогресивни джакпота в играта – Mini, Minor, Major и Grand. Имайте предвид, че прогресивните джакпот кръгове се задействат произволно. Така че вземете пелерините си, щракнете върху бутона за завъртане и завъртете пътя си към небесни печалби.

4 | Слот за шаферки на Microgaming

Слот за шаферки на Microgaming

Мартирайте бляскавия и див път до сватбената пътека – с около 525 000 макс печалби за грабване – на слот за шаферки. Вдъхновен от хвърлящия хрипшъл мацка, слот Bridesmaids предлага множество безплатни завъртания, множители и бонус игри в едно странно предене.

Основни характеристики на играта

Прислужничките ви приветстват на петте барабана и 40 печеливши линии на основната игра. Меган, Рита и Бека ви възнаграждават с до 10 кредита, докато изчервената булка Ани плаща до 10. От друга страна, заклетите фринейми, омраза от пръв поглед, Хелън и Лилиан, плащат до 15 и 25, съответно.

Характеристики на бонус и джакпот

Разпръсквачите на кексчета играят важна роля за подслаждането на банкрола ви със сладки печалби. Първо, те плащат до 200 кредита за всеки пет по рода си комбо. Освен това Cupcakes разкриват Бонусното колело, което награждава множители или джакпота. Колелото също разгръща червения килим за четири страхотни бонус игри:

 • Безплатни завъртания за приятелство – награждава 10 презареждащи безплатни завъртания и разполага с подредени Wilds
 • Летящи високи безплатни завъртания – награждава 10 безплатни завъртания и включва Rolling Reels и Growing Wilds
 • Бутиков бонус – награждава различни множители, стига да не съвпадате с два символа на булката
 • Magic Moments Бонус – разполага с 10 Polaroid снимки със скрити награди

С многобройни бонуси на своите макари в пастелни цветове, слотът Bridesmaid е не само за дамите, но и за всеки играч, търсещ добър смях, съчетан с още по-големи награди.

5 | Слот за мръсни танци на Playtech

Слот за мръсни танци на Playtech

Изкарайте времето на живота си, като завъртите носталгичната игра на Playtech – слот Dirty Dancing.

Базиран на класическия танц на идването на пълнолетие от 80-те, слотът Dirty Dancing поставя възнаграждаващ обрат и включва петте си барабана и 40 фиксирани линии за печалба. Плъзнете се и разгледайте по-отблизо характеристиките на играта по-долу.

Основни характеристики на играта

Носталгията дебне всеки символ на слота Dirty Dancing. Тийнейджърската героиня на филма – Бебе – и знойната танцьорка – Пени – са два от най-полезните стандартни символи. Всеки плаща съответно 300 и 500 монети. Междувременно символът Chevrolet и Dancing Shoes награждава по 200 монети, докато Vinyl Record и Radio плащат по 150 монети.

Характеристики на бонус и джакпот

Мръсните танци не са завършени без присъствието на дрезгавата лодка с инструктор по танци – Джони. Той действа като Wild и плаща 5000 монети за пет по рода си комбинация. Логото Dirty Dancing, от друга страна, е разпръснатият символ на играта. Очаквайте с нетърпение и следните тайни функции, които се активират на случаен принцип, докато се въртите:

 • Въртящи се диви – добавя до шест произволни диви на барабаните
 • Безплатни игри на мамбо – разполага с колело, състоящо се от безплатни игри, множители или Dancing Wild
 • Бонус за мръсни танци – изплаща парични награди или специални предмети.

Наградите не спират с тези бонус функции. Не забравяйте, че никой не поставя бебето в ъгъла. Ако завършите шестте етапа на кръга Dirty Dancing Bonus, активирате играта Time of My Life Jackpot. Просто съчетайте три бебешки или Джони символа, за да се докоснете до прогресивния джакпот на бебето или Джони. Звучи забавно? С пълен с екшън геймплей и множество джакпоти, слотът Dirty Dancing определено ще държи пръстите ви да танцуват, докато щраквате върху бутона за завъртане.

Основният пулър на тълпата при повечето слот игри е шансът да се обменят джакпотите, които променят живота. Но онова, което кара тези слотове, вдъхновени от филми, да бъдат заклещени, е, че са затрупани със специални функции и мини-игри, създадени върху непоклатима кинематографична графика. Какво не е любовта в тези? Така че седнете, отпуснете се и завъртете пътя си към оживените награди.

Междувременно, след като събрахме най-добрите онлайн слотове с тематични филми, следващото е да разгледате вълнуващите хазартни филми до момента. Можете също така да проверите най-големите победи в казиното на знаменитости до момента.

Next Post
Стабилните криптовалути като средство за размяна