15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Wild Wild West слот преглед

Wild Wild West: Зашеметяващ слот игра с големи бонуси?

Американската граница е една от най-популярните теми, открити в онлайн слот игрите. В крайна сметка има нещо в пустините и каубоите, които пишат огромно съкровище.

Това е целта на NetEnt, слот гигантът, който ви донесе любими на играчите игри като Gonzo’s Quest, Starburst и др. На Wild Wild West: The Great Train Heist, вие се присъединявате към четирима гангстери в търсене, за да вземете плячка от един от парните влакове в пустинята Ако имате късмет, можете да вземете у дома джакпота с 50 000 монети. Научете повече за това какво можете да очаквате от играта, като прочетете този задълбочен преглед на слота Wild Wild West.

Графика и звуци

Пълният пустинен пейзаж с кактуси и парен влак служат като фон за Дивия див Запад. От друга страна, барабаните имат илюстрация в стил комикс, задавайки забавен тон на играта. Добавянето към тази атмосфера е мелодията на западния звук, примесена с преливащите звуци на влака.

Символите в играта включват четирима членове на бандата: каубойката с пушка, младежът с белези, едноокият каубой и каубоят с мустаци. В комбинация с тези икони са костюмите за игрални карти: Club, Diamond, Heart и Spades, проектирани да приличат на цевта на пистолета.

Геймплей

Wild Wild West използва структура с пет барабана с 10 фиксирани линии на печалба. Подобно на другите слотове, тази игра плаща отляво надясно. В долната част на екрана можете да намерите две контроли: Ниво на залог и Стойност на монетите. Първият показва колко монети да заложите на завъртане, докато вторият ви позволява да зададете цената на монета на залог.

В тази игра можете да намерите и функция за автоматично пускане, която ви позволява да изберете до 1000 автоматизирани завъртания. Нещо повече, той ви позволява да спрете барабаните, ако останете на ниско ниво на банкрола си или ако спечелите определена сума.

Членовете на бандата на барабаните са най-високо платените символи. Каубойката може да ви даде до 500 монети, ако съчетаете пет от тях. Останалите каубои ще ви възнаградят 200 до 300 монети за комбинация от пет вида.

Междувременно Wild в стил комикс замества всички символи с изключение на Scatter. Иконата също така прави печеливши комбинации до 500 монети, ако качите три или повече на печеливша печеливша линия. От друга страна, иконата Seven е Scatter, която може да се появи навсякъде на барабаните.

Бонуси и специални функции

Слотът Wild Wild West се предлага с няколко бонуса за слотове, които осигуряват солидни награди. Научете повече за тези бонуси в играта тук:

Безплатни завъртания и произволни Wild

Поставете три или повече седем икони навсякъде на барабаните и ще задействате безплатните завъртания. Получавайки три скатера, получавате 10 безплатни игри; от друга страна, пет символа ще ви дадат 30 безплатни завъртания. Всяка сесия с безплатни завъртания ще ви даде един от четири различни Wild-а:

  • Редовен див: Това замества всички обикновени символи с изключение на разсейването.
  • Разширяване на Wild: Това ще покрие цяла барабана, евентуално удряйки повече печеливши комбинации.
  • 2x множител Wild: Това удвоява монетната награда на печеливша печеливша линия.
  • Разпространение на дивата природа: Това трансформира съседните символи в Wild.

В допълнение, Scatters изобилстват от барабаните в кръга с безплатни завъртания. Това ви дава шанс да задействате отново безплатни завъртания, позволявайки ви да играете по-дълго, без да правите залог.

Изберете и кликнете

Друг символ, за който трябва да внимавате, е Златният сейф, който се появява на барабани 1, 3 и 5. Приземете три от тях и ще активирате играта Pick and Click. Този бонус рунд е лесен, тъй като просто трябва да кликнете върху един от символите, за да разкриете печалба от монети. Наградата варира от пет пъти до 50 пъти вашия залог.

Трябва ли да играете Wild Wild West?

Както се очакваше от NetEnt, графиката на слота Wild Wild West определено е с високо качество. Забавната графика в стил комикс ви дава допълнителен тласък на забавление, на върха на вълнуващия геймплей. Бонус функциите също са нещо, което трябва да бъде развълнувано. Това е така, защото NetEnt не се задоволява с обичайните Wilds и Scatters. Всъщност вие получавате шанс да активирате един от четирите налични случайни уайлда, което ви дава по-добри шансове да спечелите огромни печалби.

Като цяло Wild Wild West осигурява стабилен геймплей, който със сигурност ще ви заинтересува. Тази игра е достъпна за игра безплатно и за истински пари в казината, задвижвани от NetEnt.

Next Post
Bancor ICO: Интервю с дизайнери на интелигентни токени