15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Baron Samedi Slot Review

Baron Samedi: Mind-Twisting Slot Идеален за опитни спинери

Влезте в тъмния и изкривен свят на магията на Вуду и извикайте купища богатство с слота Baron Samedi.

Самият барон Самеди, Лоа – или хаитянският Вуду дух – на мъртвите, вдъхновява играта. Слотът е третият сред тъмните тематични триота на Yggdrasil и има за цел да увеличи банкрола ви с печалби, променящи живота.

Господарят на смъртта в миналото е бил резидентен злодей на няколко онлайн видео слота, но версията на Yggdrassil се левитира с някои умопомрачителни предложения. Потънете дълбоко в този мистичен слот чрез този преглед на Baron Samedi.

Графика и музика

Веднага след правилното зареждане на играта, барон Самеди ще ви посрещне в мистичните маниаци на света на Вуду. Той разполага със сложни 3D графики и анимации с тъмен обрат.

Wazdan поставя играта на масата на гадател, която е оживена от елементи на Voodoo като череп на врана, ледени напитки, зарове, горяща пура и различни прелести. Междувременно тестетата с метални карти покриват барабаните, докато цветните карти Таро са разпръснати по целия под.

За да направите играта по-завладяваща, на заден план играят удари на барабани, сърцати. Освен това зловещ глас – вероятно принадлежащ на Барон – съобщава всяка специална функция, която отключите.

Геймплей

Тази игра Wazdan ще ви отведе в отвъдните приключения чрез своите пет барабана и четири реда. За да започнете играта, трябва да поставите залога си върху нейните 25 фиксирани линии за печелене, като зададете номинала на монетите си. Можете да заложите минимум 0,10 монети или да стигнете до 125 монети. След това натиснете магическия скъпоценен камък, за да задвижите барабаните. Още по-добре, можете да завъртите барабаните на линия чрез функцията за автоматично пускане.

Имайте предвид, че играта дава три или повече съвпадащи символа, подредени последователно на активна печеливша линия. Междувременно си струва да се знае, че барон Самеди държи висок теоретичен процент на RTP от 97%.

Бонуси и специални функции

Death Master ще оживи банкрола ви не само със своите 200 000 макс. Печалба, но и със специални бонуси и леко сложни функции. Ето наградите, които може да срещнете, докато въртите играта:

Диви и мистериозни символи

Украсен кози череп представлява дивия символ на играта. Той може да замести всеки обикновен символ в играта, като помага на вашите комбинации от резултати. Междувременно мистериозните символи – представени от бутилка от отвари – могат да се превърнат в един случаен символ в края на завъртането. Имайте предвид, че този символ се появява само по време на безплатни завъртания.

Функция за събиране на карти Таро

Барон Самеди има функция за събиране на карти. По време на безплатни завъртания можете да съберете някоя от 36-те карти таро, които съдържат определени награди. Всяка карта показва номер, който показва колко карти са останали, за да съберете. Имайте предвид, че всички карти са групирани в четири според тяхната сила.

  • Сила I – 50 карти за попълване на колекцията
  • Сила II – 40 карти за попълване на колекцията
  • Сила III – 20 карти за попълване на колекцията
  • Сила IV – 10 карти за попълване на колекцията

Забележете, че колкото по-силна е картата, толкова по-малък брой карти ще трябва да съберете, за да отключите наградата. След като попълните необходимия брой карти, ще получите три безплатни завъртания и картата ще остане лепкава на първата си позиция по време на рунда. Ако съберете нова карта, от друга страна, картата ще бъде отключена и добавена към вашите колекционерски предмети.

Освен това барон Самеди разделя картите според цветовете – червено, лилаво и зелено. Всяка колекционерска стойност в групата присъжда определени награди и нива на сила. Някои от картите, които можете да получите сред 36-те карти, са: три символа Mystery се добавят към барабаните (Сила I), 5x множител се добавя към завъртането (III) и осем произволни Уайлда се добавят към барабаните (Сила IV ).

Воду Респин

Приземяването на два символа за безплатно завъртане – представени от карти таро на черепа – активира Voodoo Respin. След това играта ще раздаде три карти и ще ви възнагради с повторно завъртане, в което ще бъдат приложени характеристиките на всяка карта.

Междувременно получаването на три или повече безплатни завъртания ще ви даде безплатни завъртания и монети. Ето бонусите, които трябва да очаквате:

  • 3 символа за безплатни завъртания – 7 безплатни завъртания + 50 монети
  • 4 символа за безплатни завъртания – 12 безплатни завъртания + 375 монети
  • 5 символа за безплатни завъртания – 15 безплатни завъртания + 25 000 монети

Имайте предвид, че играта раздава и три карти Таро по време на безплатни завъртания.

Next Post
Bancor ICO: Интервю с дизайнери на интелигентни токени