15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Slotfather 2 Slot Review

Slotfather 2: Приятен слот с богатство от функции?

Може да сте срещали слот играта Slotfather при търсенето на най-добрите онлайн слотове. Имате късмет, тъй като Betsoft Gaming пусна продължение на тази любима игра и е по-добра от оригинала. С подходящо заглавие Slotfather 2, тази слот игра разполага със система от 243 начина за печелене, която ви дава по-добри шансове за печалба. Това и вие срещате мафиотския бос и неговите поддръжници в по-реалистична графика. Звучи интересно? Прочетете този преглед на слотовете Slotfather 2, за да видите какво ви предстои, когато играете играта.

Графика и звуци

Дизайнът в този слот определено е по-добър от този на неговия предшественик. Фонът е поставен пред ресторанта на град, като самият бос на тълпата ви наблюдава, докато въртите барабаните. Шефът е безстрастен, докато играете, но той ще се усмихва и ще празнува заедно с вас, когато постигнете голяма печалба.

Междувременно символите се придържат към темата за живота на мафията – игрални карти, пачка пари, пури и ракия, цепка и снимка на Наклонената кула в Пиза. Разбира се, играта няма да бъде завършена без гангстерите, които се появяват на барабаните като разширени икони. Ще оцените и джаз музиката, която свири във фонов режим, като ви дава усещане за комфорт, докато свирите.

Геймплей

Играта има барабан с 5 × 3 решетки с 243 начина за победа и съотношение на връщане към играч от 96,6%. Преди да играете тази игра, първо трябва да зададете залозите си. Кликнете върху Нивото на залагане, за да поставите диапазона на залагане от 25 до 125 монети на завъртане.

Зеленият бутон за завъртане ще настрои вашите барабани да се въртят, но ако не искате да карате ръчно да го щракате многократно, активирайте Autoplay. С настройките за автоматично пускане можете да зададете броя на автоматичните завъртания от 10 до 100.

Когато играете играта, внимавайте за символа на Slotfather. Това е така, защото пет от тези икони на печеливша печеливша линия ще ви предоставят най-високата награда за монети в обикновена игра. Обърнете внимание обаче, че 1500-те монети ще бъдат ваши, само ако заложите 125 монети на завъртане.

Бонуси и специални функции

Slotfather 2 има богатство от бонус функции, които са забавни за отключване. Можете да разберете как да задействате тези забавни функции по-долу.

Диво

Wild символът е кутия със златни монети, която замества всички символи с изключение на иконата Scatter. Този символ се появява само на барабани 2 и 4 в обикновена игра. От друга страна, ще намерите тези икони на барабани 2 до 5 по време на безплатните завъртания.

Безплатни завъртания

Три до пет символа за камион на барабаните ще задействат кръга за безплатни завъртания. Броят на Scatters, който ще получите, ще определи броя на безплатните завъртания, както и паричния бонус, който ще получите. Ето вашите награди, ако сте заложили максималната сума:

  • 2 скатера – 250 монети
  • 3 скатера – 375 монети + 8 безплатни завъртания
  • 4 скатера – 625 монети + 12 безплатни завъртания
  • 5 скатера – 1250 монети + 20 безплатни завъртания

Имайте предвид, че всички изплащания по време на безплатните завъртания се удвояват. В края на този бонус кръг ще задействате бонуса за Големия бос, в който ще получите парична награда. Наградите са случайни, така че имате шанс да вземете у дома хиляди монети, дори ако нямате късмет от безплатните завъртания.

Гангстерски бонус

Ако две от едни и същи гангстерски икони попаднат изцяло върху барабаните, се дава повторно завъртане. Това кара двата символа да останат на място, докато останалите барабани се въртят. Ако получите трети подобен символ на Гангстер, вие задействате бонус играта.

Този бонус ще ви отведе в тъмна стая, в която сте лице в лице с въпросния гангстер. На масата има шест папки, които съдържат пет награди за монети и уведомление за събиране. Вашата цел е да изберете възможно най-много монетни награди. Ако щракнете върху папка с думата Събиране, ще се върнете към обикновената игра.

Удвои

Double Up е позната функция на Gamble, при която залагате половината или целия си залог от редовна печалба. След като определите колко трябва да заложите, щракнете върху Heads or Tails. След това монетата ще се обърне, разкривайки глави или опашки. Ако познаете правилно, удвоявате наградите си.

Този видео слот определено има вълнуващи функции. Без значение кой бонус активирате, имате шанс да спечелите повече от това, което сте заложили в нормалната игра. Докато играете обаче, ще откриете, че тези бонуси могат да бъдат трудни за задействане.

Next Post
Bancor ICO: Интервю с дизайнери на интелигентни токени