15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Vikings Go Berzerk Slot Review

Vikings Go Berzerk: Продължение на слот игра, която си струва да опитате?

Продълженията в книги, филми и телевизионни предавания често са хит или пропуск, особено ако оригиналът е много популярен. Същото може да се каже и с ротативките. Досега най-популярните заглавия, които успяха да победят оригиналните игри, бяха Thunderstruck 2 и Slotfather 2.

Продължението във фокуса на това ревю обаче е Vikings Go Berzerk. Това е продължение на силно аплодираните Vikings Go to Hell на Yggdrasil. И точно като оригиналния видео слот, продължението разполага със зашеметяваща графика и няколко функции в бонус. Истинският въпрос сега е дали играта е по-добра от оригинала или дори изобщо си струва да се опита. Прочетете, за да разберете.

Графика и звуци

Играта започва с кратък клип, описващ подробно битката между викингите и сирените в морето. След това ще бъдете отведени до барабаните, които служат като червен флаг на кораб на викинги, който има метални дракони за фигури. Под кораба ще видите две сирени, които ви се усмихват.

Макарите ви запознават с четирите викинга, същите от оригиналната игра. Но този път те изглеждат по-възрастни и по-ядосани. От друга страна, златните, сребърните, бронзовите и калаените монети служат като по-ниско платени символи.

Yggdrasil определено разполага с по-остри графики на Vikings Go Berzerk. Освен това музиката е интензивна и изпълнена с екшън, със силни барабани и тръби. Определено ще бъдете на ръба на мястото си, докато въртите барабаните.

Геймплей

Слотът Vikings Go Berzerk има 5 × 4 оформление, което ви дава 25 начина да спечелите, като съчетани комбинации ви плащат отляво надясно. Имате възможност да промените залога си между 0,25 и 125 монети. Ако сте агресивен геймър, използвайте бутона Max Bet, за да зададете автоматично залога си на 125 монети на завъртане. И ако ви омръзне да щракате отново и отново бутона Spin, използвайте функцията за автоматично пускане. Това настройва барабаните да се въртят автоматично до 1000 пъти.

Освен символите в обикновената игра има и специални икони. Единият е символът Wild, който замества всички икони с изключение на Безплатното завъртане. От друга страна, иконата за безплатно завъртане на Siren ще ви даде седем до 21 безплатни игри, в зависимост от това колко символа попадат на барабаните.

Бонуси и специални функции

Играта ви предлага четири бонуса, които ще направят вашите спинингови сесии полезни. Уверете се, че знаете как работят тези функции, преди да играете.

Ярост

Под барабаните на играта са викингите с метър. Тези герои събират Rage всеки път, когато оформите печеливш мач със съответния символ. След като метърът на Viking’s е пълен, те отиват на Berzerk, като ви присъждат със седем безплатни завъртания. Berzerk Viking също ви улеснява да победите сирената по време на режим Безплатно завъртане.

Режим на безплатно завъртане

Този режим се активира, когато викинг отиде Berzerk или когато три до пет скатера кацнат на барабаните. Преди да започнат безплатните завъртания, ще получите една случайна награда от следното:

 • Безплатни завъртания на Ragnarok – Всички викинги са Berzerk
 • Започвайки диво – Един лепкав Уайлд, поставен в произволна позиция
 • Wild Reel – Една лепкава дива макара, поставена в произволна позиция
 • Безплатни завъртания – Едно до три допълнителни безплатни завъртания
 • Допълнителни сандъци – Пет допълнителни съкровищници и златни съкровищници на барабаните

По време на този кръг всички символи на викингите ще оживеят, за да победят сирената. Ако един викинг е успешен, той или тя се превръща в лепкав Wild, оставайки на място по време на оставащите безплатни завъртания.

Символи на съкровищница

Символ със съкровищница често се приземява на макара 4. След като се появи, той ще ви позволи да изберете една от петте налични награди. В основната игра наградите ще бъдат от 560 до 1000 монети или от 7 до 21 безплатни завъртания. От друга страна, можете да спечелите един от следните бонуси, когато Съкровищница се появи по време на безплатни завъртания:

 • 50 до 1000 монети
 • 2 до 4 безплатни завъртания
 • Дива макара
 • 1 Екстра див
 • 2 допълнителни уайлда

Междувременно на Макара 5 може да се появи Златен сандък със съкровища. Този символ има по-добри награди. В основната игра ще получите едно от следните:

 • 250 до 10 000 монети
 • 7 до 21 безплатни завъртания
 • Безплатни завъртания на Ragnarok
 • Rage Boost

Тази икона се появява и в режима на безплатни завъртания. Когато това стане, имате избор от следните награди:

 • 250 до 10 000 монети
 • 2 до 4 безплатни завъртания
 • Дива макара
 • 2 допълнителни уайлда

Докато въртите барабаните, може да ви е трудно да кацнете печеливши комбинации. За щастие символите на Wilds и Treasure Chest са лесни за задействане, което означава, че от време на време можете да печелите монети и бонуси по време на игра. Освен това видео слотът има RTP от 96,1%, така че можете да сте сигурни, че ще получавате огромни награди, докато играете по-дълго.

Next Post
Bancor ICO: Интервю с дизайнери на интелигентни токени