15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Max Quest: Wrath of Ra Sloty Review

Max Quest: Wrath of Ra: Поставя височината на лентата за новаторски приключенски слот

Древният бог на слънцето се е събудил от дълбокия си сън и той носи със себе си димни награди и епично приключение.

Вълнуващите и цветни сфери на Древен Египет винаги са били любима тема в света на онлайн видео слотовете, давайки ви дълъг списък с подобни на вид опции. Но ето, Max Quest: Wrath of Ra е на път да разбие тези архетипи.

Това заглавие на Betsoft Gaming е първата по рода си ролева игра и базирана на RNG слот игра. Играта проследява група смели изследователи, които случайно събуждат древния бог на слънцето. Като се има предвид това, залагащите могат да обединят сили с други играчи, за да свалят свръхестествени врагове. Заплетени в тъмните мрежи на подземен лабиринт, тези търсачи на силни усещания трябва да се приготвят за експлозивно въртящо се приключение. Научете повече за играта в този преглед на Max Quest: Wrath of Ra.

Графика и звуци

Каква би могла да бъде идеалната обстановка за древно ограбване на съкровища, отколкото в тъмните дълбини на древните египетски гробници? Betsoft постави високо летвата с Max Quest: Wrath of Ra’s graphics. Той парадира с богата и отчетлива 3D графика, която често ще виждате в конзолни игри. Всъщност можете дори да персонализирате аватара си.

Докато играете, ще срещнете няколко врагове, които представляват символите на играта. Купът включва Scarab Hatchlings, Shadow Scarab, Golden Tomb Scrabblers, Ruby Crypt Watchers, Wrapped Minions, Wrapped Shadowguards, Wrapped Spiritguards, Tahawy Warriors, Crimson Bataantas и Emerald Bataantas. Трябва също да се подготвите, тъй като в играта могат да се появят богове като Анубис, Озирис и Ра. И разбира се, тази смазваща графика е направена по-завладяваща с епични звукови ефекти и кинематографична фонова музика.

Геймплей

Max Quest: Wrath of Ra не се предлага със стандартни функции на слота, така че може да отнеме известно време, за да увиете главата си около играта. Въпреки това обещава екшън и забавно приключение за залагания. Освен това, слотът поддържа теоретичен RTP от 96%, така че очаквайте честни печалби, докато играете в дългосрочен план.

За да започнете играта, трябва да изберете стая, състояща се от до шест играчи, след което да купите куршумите си. Обърнете внимание, че всеки куршум, който купите и изстреляте, представлява залог, като 0,01 е минималният и 0,25 максимален. След това цената на куршума ще определи цената за вписване за игралните стаи. Играта предлага набор от специални оръжия, които можете да използвате, за да унищожите роуминг враговете.

Звезда представлява Силата на изстрела на всяко оръжие, като стандартните оръжия имат по една звезда, а най-смъртоносните патрони имат най-много звезди. Арсеналът на играта включва лазер (4 звезди), картечница (4 звезди), пушка (3 звезди), граната (3,5 звезди) и мощната плазмена пушка (5 звезди).

Превключете от едно оръжие в друго, докато играете, като ги купувате или отключвате от убитите си цели. Можете да закупите допълнителни куршуми и между игрите. Вашата цел е да застреляте колкото се може повече проклети чудовища, за да отключите парични награди или специални награди.

Ако играете на вашия работен плот, заключете целите си, като използвате бутона с десния бутон на мишката, след което щракнете с левия бутон за стрелба. Ако целта ви бъде убита преди изстрелът ви да я достигне, куршумът ще рикошира и ще удари друг враг. В противен случай куршумът ще се върне във вашия арсенал.

Бонуси и специални функции

Епичното търсене на съкровища никога не е завършено без специални награди. Очаквайте да попаднете на функции, които обикновено не виждате в стандартните слот игри. Ето бонусите и специалните функции, които се крият в тъмния лабиринт и зловещи същества от играта:

Risen Fire Enemies

Всеки път, когато убиете стандартен враг, той може да се издигне от пепелта и да стане Risen Fire Enemy. Тези злодеи – представени от горящи символи – са по-трудни за убиване, но те награждават щедри множители. Убиването на Risen Fire Scarab или Risen Fire Mummy ще присъди съответно 2000x до 5000x множители.

Куестове на играта

Докато стреляте по пътя към извънземните победи, ще ви бъдат дадени някои куестове или мисии. Тези куестове обикновено включват намиране на някои съкровища в играта. Ако изчистите мисия, ще получите точки за опит (XP), които ще ви помогнат да увеличите нивото на играта и да повишите ранга си в класацията. Имайте предвид, че куестове варират от лесни, 1-звездни куестове за начинаещи до трудни, 5-звездни легендарни куестове.

Класация

Max Quests: Wrath of Ra награждава максимална печалба от 5000 монети. Но ако сте един от изключителните смелчаци, тогава ви очакват специални награди. Играта е свързана с класация, която награждава играчите с най-висок ранг със съкровищници, съдържащи парични награди. Рангът ви се определя от това колко XPs сте събрали по време на класацията от седем дни. Колкото по-високи са вашите XPs, толкова по-висок е вашият ранг.

Бог Събития

В края на всеки рунд играта може да ви награди с божествено събитие. След като функцията е в действие, гневен древен бог ще се издигне на екрана, изчиствайки всички проклети чудовища, мумии и други врагове на екрана. Вие и вашият екип трябва да застреляте бога, докато той загине, за да разкрие сандък със съкровища с колекционерски награди и допълнителни парични печалби.

Next Post
Стабилните криптовалути като средство за размяна