15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Whospunit? Преглед на слота

Whospunit?: Игра на слот с вълнуващи бонуси и награди?

Една от най-интересните игри от Betsoft Gaming е Whospunit? слот. Този видео слот ще ви отведе до измисленото имение Уелингтън, където е извършено престъпление. Заподозрените? Самият собственик на къщата, неговата дама гост, лекарят, икономът и камериерката. От вас зависи да разберете кой е убиецът. И за да ви мотивираме, има огромни награди за грабване, включително 320 500 награда за най-висока монета.

Betsoft гарантира, че заглавията му са не само висококачествени, но и различни от другите слот игри на пазара. С Whospunit ?, всяко завъртане на барабаните ще ви отведе по-близо до разрешаването на убийството в имението Уелингтън. Има и функции като Wilds, безплатни завъртания и множители, които да ви подтикнат към по-нататъшно разследване. Звучи забавно? Прочетете този Whospunit? слот преглед, за да научите повече за играта.

Графика и звуци

Видео, показващо как Уелингтън се насочва надолу към имението, за да ви поздрави, ще играете, когато заредите играта. След това собственикът на жилището ще остане при барабаните, който е в рамка от дърво със сложен дизайн. Под барабаните е разположен контролният панел, с пликове и букви, разхвърляни отстрани.

Символите на барабаните са на тема с мистерията, която предстои да се разгърне. Най-доходоносната икона показва краката на вече мъртвата жертва, като ви плаща 5000 монети, когато пет кацнат на печеливша печеливша линия. Междувременно ще срещнете заподозрените и на барабаните. От друга страна, по-ниско платените символи са важни инструменти за вашето разследване: скрит сейф, дъска с улики и лупа.

Геймплей

Слотът ви позволява да залагате между 30 и 150 монети. Този диапазон е подходящ за по-агресивни залагащи, така че се уверете, че имате достатъчно средства във вашата банкрол преди да решите да играете. Можете да изберете да натиснете бутона Bet Max, за да зададете автоматично залога си на 150 монети на завъртане.

Whospunit? е зададен в оформление 5 × 3 с 30 печеливши линии, които плащат отляво надясно. В зависимост от това в кое казино играете, можете да регулирате броя на активните печеливши линии. Отварянето на всички печеливши линии гарантира по-добри шансове за формиране на печеливши комбинации. Междувременно слотът има функция Autoplay, която позволява на барабаните да се въртят автоматично до 100 пъти.

Бонуси и специални функции

Освен основната игра, все още можете да печелите повече монети чрез специалните функции, предлагани от Whospunit ?. Всъщност слотът има бонус игра на няколко нива, която ви позволява да разрешите убийството и да спечелите награди по пътя. Научете повече за тези функции в играта по-долу.

Диво

Дивият символ на играта е ясна икона, съдържаща думата „Wild“. Когато това се появи, то замества всички символи на печелившата печеливша линия. Ако качите пет Wilds на барабаните, вие също ще вземете у дома солидна награда от 10 000 монети.

Безплатни завъртания

Вместо да се задейства от Scatter символ, режимът Безплатни завъртания стартира, когато всичките пет заподозрени се появят едновременно по време на играта. Когато това се случи, изберете един от героите, всеки от които има различна функция по време на режима.

  • Уелингтън, собственикът на жилище – 3x плаща и печели и в двата начина
  • Ван Остърн, лекарят – 1 до 5 случайни Wilds
  • Миш Чатъм, камериерката – 3x плаща и 20 безплатни завъртания
  • Ковингтън, икономът – 1 произволна дива макара
  • Мис Ели – 6x плаща

Освен ако не сте избрали Mish Chatham, ще бъдете възнаградени с 10 безплатни завъртания. След това избраната функция ще влезе в сила по време на този бонус кръг.

Кръг за събиране на следи

Виждате петминутния таймер отгоре на барабаните? Първото ниво на специалната функция на играта започва в момента, в който завъртите барабаните. По време на редовния кръг ще събирате монети, които са малки златни монети с въпросителен знак, разпръснат върху произволен символ. За всяка монета ще спечелите изплащане, равно на вашия залог и едно безплатно завъртане за специалния кръг за събиране на следи.

В края на всеки петминутен сегмент от нормалната игра ще бъдете отведени до барабаните Clue Collection, които имат три нива и уникален набор от символи на ниво. Ето съответните нива и символите, които те съдържат:

  • Ниво 1: Местоположение на убийството – Беседка, трапезария, кабинет, кухня, баня
  • Ниво 2: Оръжие на убийството – Отрова, нож, примка, пистолет, гаечен ключ
  • Ниво 3: Culprit Clue – Цигара, прах, стетоскоп, часовник, разлят чай

Всяка печеливша комбинация от барабаните на Clue Collection ще ви спечели монетна награда и насочва към разкриване на убиеца. За пет съвпадащи символа ще получите 1500 монети и три подсказващи точки. За да преминете към следващото ниво, трябва да съберете пет точки за един символ.

Бонус кръг

След като завършите и трите нива на Клуб за събиране на следи, ще отключите бонус кръга. Когато това се случи, вие се връщате към нормалната игра. Но различното е, че в централната позиция на макара 3 има златен ръб. Символът за доказателство трябва да кацне на тази позиция, така че да можете да задействате специалната функция.

Щом го направите, ще видите петимата заподозрени, събрани около хола на имението. Изберете вашия заподозрян убиец и ще можете да ги разпитвате и да печелите кредити по пътя. Ако той признае за престъплението, получавате до 3000 монети и заподозреният бива отведен в затвора.

Отначало бонус функциите на много нива може да са много. И все пак, те ще бъдат прости, след като играете играта по-дълго. Освен това тези мини-игри предлагат безплатни завъртания, Wilds и бонус кредити. Решаването на тази мистерия си заслужава благодарение на тези функции в играта.

Next Post
Стабилните криптовалути като средство за размяна