15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://harowo.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

5 характеристики на най-добрите сайтове за зарове на биткойн

5 характеристики на най-добрите сайтове за зарове на биткойн

Биткойн заровете може да са проста игра, но геймплеят може да бъде по-вълнуващ благодарение на добавените функции. Знаете какви функции правят сайта за биткойн зарове един от най-добрите.

Няма съмнение, че заровете Bitcoin са една от най-играните игри в сайтовете за крипто хазарт. В тази игра играчите залагат ниски залагания и имат голям шанс да се приберат вкъщи с висока възвръщаемост. Още по-добре, игрите със зарове имат прости правила, което ги прави лесни за игра.

С популярността на крипто играта се появиха няколко сайта за залагания, целящи да уловят нарастващия брой ентусиасти на биткойн. Повечето от тези игрални центрове не са част от онлайн казината, което позволява на залагащите да играят само една игра до насита. Но тъй като излизат толкова много сайтове със зарове, скоро става трудно да се каже кой портал за игри ще ви държи да хвърляте заровете с часове и кой ще игнорирате. За да ви помогнем да решите къде да заложите средствата си, вземете под внимание следните характеристики на най-добрите сайтове за зарове Bitcoin:

1 | Лесна регистрация

Най-добрата част от сайтовете за залагания, предлагащи само биткойн зарове, е, че не е необходимо да преминавате през дълъг процес на регистрация. Най-много игралният център ще поиска вашия имейл адрес. В противен случай повечето сайтове със зарове просто ще ви позволят да въведете предпочитаното от вас потребителско име и парола. Дори по-добре, не е нужно да давате идентификационните си данни за вход на други портали за игри. Докато имате биткойн портфейл, можете да започнете да играете.

2 | Подобрен интерфейс за игри

Интерфейс за зарове на биткойн

Тъй като заровете Bitcoin са лесна игра, сайтът за залагания също трябва да ви позволи да играете с лекота. Ето защо, когато отидете на сайт със зарове, оформлението и интерфейсът най-вероятно са прости. Разделът за ръчно залагане трябва да ви позволи да коригирате сумата на залога, процента на изплащане и броя, който искате да заложите. Междувременно трябва да има автоматичен сегмент за залагане, който ви позволява, наред с други, да промените сумата на залога си и броя на непрекъснатите ролки..

Повечето игрални центрове имат един и същ интерфейс със зарове, че гледката на едни и същи игрови ленти и контроли може да се почувства шумно. За щастие популярните сайтове със зарове гарантират, че получавате по-вълнуващо игрово изживяване. Някои сайтове за залагания имат клавишни комбинации, които ви позволяват да контролирате играта с натискане на бутон вместо с щракване на мишката.

Междувременно други портали за игри използват по-креативен подход. Например, DuckDice показва резултатите от търкалянето на четири символа за яйца, за да остане верен на името си. Той дори ви дава възможност да анимирате рула, за да направите сесиите си за залагане по-вълнуващи. От друга страна, Stake ви позволява да избирате между стандартната игра със зарове и версията със сферични зарове. Избирайки последното, виждате символ на часовника с ръката му, която се обръща към резултата от хвърлянето. По този начин игралните сесии на заровете Bitcoin са по-забавни, дори ако геймплеят е прост.

3 | Ясна доказуемо справедлива система

Освен използването на удобен за потребителя интерфейс, вие също трябва да можете да се доверите на сайта със зарове, на който играете. И тъй като правилата на биткойн заровете са прости и лесни, може да ви е минало през ума, че операторът ще се забърква с резултатите.

За да докажат, че всички резултати от играта са честни, повечето сайтове за игри показват доказано честна система, която ви позволява да видите сами дали сте измамени за печалбите си. Като щракнете върху идентификатора на залога, ще видите две произволни семена: едно генерирано от сайта на заровете преди хвърлянето и едно, което сте генерирали. След това можете да дешифрирате хеш функцията чрез тестер на трета страна, за да проверите приликите между семената на сървъра.

Въпреки че няма по-опростен начин за проверка на справедливостта на резултатите от играта, някои сайтове за зарове на Биткойн имат за цел да ви помогнат да разберете как работи системата. Primedice има страница за справедливост на своя сайт, подробно описваща механиката на видимо справедливата система. От друга страна, CryptoGames и SatoshiDICE ви дават връзки към тестери на трети страни, които ви помагат да проверите резултатите. Като полагат усилия, за да ви помогнат да проверите за справедливост, тези сайтове със зарове доказват, че искат да играете със спокойствие.

4 | Бърз кран за биткойни

Кран за биткойн

За разлика от онлайн казината, които предлагат подаръци за добре дошли и презареждане на бонуси, повечето сайтове за зарове на Биткойн не предлагат бонус сделки за повишаване на вашата банкрол. Следващата най-добра характеристика, която могат да дадат, е биткойн кран, който разпределя определено количество сатоши, за да можете да започнете да играете, без да правите депозит.

Но докато много сайтове със зарове имат кранове, не всички от тях раздават крипто монети веднага. Понякога трябва да изчакате няколко минути, за да поискате безплатни сатоши. Друг път можете да активирате кран само за определен брой пъти на ден. Въпреки че причината за това е да се избегне злоупотреба с кран, изчакването 10 или повече минути, за да поискате безплатни монети, със сигурност може да бъде разочароващо.

За щастие това не е така при някои от популярните сайтове за зарове на Биткойн. Например PrimeDice раздава безплатни монети за по-малко от три минути. Междувременно DuckDice ще разпределя сатоши всеки път, когато балансът на играча ви се нулира. Чрез бързо даване на безплатни монети има повече мотивация да посещавате тези сайтове за зарове редовно.

5 | Забавни бонуси

Въпреки че предлагането само на кран е норма за сайтовете със зарове, някои игрални центрове предлагат бонуси, за да ви насърчат да продължите да играете с тях в по-дългосрочен план. Една от тези промоции е рефералната система, която ви възнаграждава за печалбата, реализирана от сайта на заровете от вашите успешни реферали. Най-добрата част от тази сделка е, че докато вашите реферали продължават да играят, ще получавате постоянен поток от доходи.

Междувременно други сайтове със зарове са по-креативни с бонус офертите си. Например Primedice и BitVest имат системи за постижения, които ви възнаграждават, като просто играете редовно. От друга страна, BitDice предлага ежедневни бонуси, които ви дават определено количество BTC.

Само защото биткойн заровете са лесни за игра, не означава, че трябва да се задоволите със стандартните функции на сайт за залагания, предлагащ тази игра. Винаги завеждайте сесиите си за залагане на популярните сайтове със зарове. С по-добри и доказани и тествани функции, вашите игрови сесии определено ще бъдат по-приятни. Готови ли сте да започнете? След това се насочете към най-добрите сайтове за зарове на Биткойн!

Next Post
Стабилните криптовалути като средство за размяна